Winkelen

 

Kaya Grandi

De Kaya Grandi is de hoofdstraat van Kralendijk. In deze straat bevinden zich dan ook de meeste winkels.
Kaya Grandi Bonaire met Harborside Mall
   

Royal Palm Galeries Mall

Bij de Kaya Grandi is er een kleine shopping mall, Royal Palm Galeries. Deze bevindt zich halverwege de Kaya Grandi en is ook toegankelijk vanaf de grote parkeerplaats van de Kaya Simon Bolivar. In Royal Palm Galeries zijn o.a. een kledingwinkel, brasserie en een makelaar gevestigd. In het verleden was de naam Les Galleries Mall.
kralendijk lesgaleries thumb
   
Een lokale kunstenaar heeft boven de ingang in Royal Palm Galeries bij de Kaya Grandi een fraaie muurschildering aangebracht met daarop verschillende bekende dieren en bomen van Bonaire (ezel, lora, trupial, cactus en divi-divi). Les Galeries Mall
   

Harborside Mall

De Harborside Mall, te herkennen aan de blauw, geel en rode kleur, is gesitueerd tussen de Kaya Grandi en Kaya Craane bij Karels Beach Bar.
Harborside Mall
   

Bonaire District

Ten noorden van kralendijk, vlakbij de grote rotonde, zijn sinds eind 2008 twaalf winkels ondergebracht in een Mall.
bonairemart thumb

Links met meer informatie:

 
Op Bonaire zijn er verschillende supermarkten. Sinds 2011 heeft de Van Den Tweel groep een nieuwe, grote supermarkt op Bonaire, de Van Den Tweel supermarkt. Er zijn een groot aantal Albert Heijn en Amerikaanse producten te koop. Vele verse producten zoals Nederlandse kaas worden hier verkocht. De supermarkt is gevestigd bij de rotonde van de Kaya Industria en Kaya Nikiboko zuid. De supermarkt is 7 dagen van de week geopend van 8.00 - 20.00 uur. Op feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden.
Voor meer informatie: http://www.vandentweelgroep.nl
Van Den Tweel supermarkt / Albert Heijn
Een andere grote supermarkt is de Voordeelmarkt Bonaire (voorheen Warehouse Bonaire). Deze supermarkt verkoopt veel producten van Jumbo en Amerikaanse producten. De Voordeelmarkt Bonaire is gevestigd aan de Kaya Industria, ongeveer 200 meter ten westen van de Van den Tweel supermarkt. De supermarkt is in mei 2013 overgenomen door de Van den Tweel Groep. Voor meer informatie: http://www.warehousebonaire.com  
De derde grote supermarkt is de Top Supermarket in het centrum van Kralendijk aan de Kaya L.D. Gerharts. Vroeger was hierin de Cultimara supermarkt gevestigd.  
   

Gerelateerde artikelen

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.